logo

Robotmaaiers


Automower 305
€ 1399.00

Husqvarna Automower® 305 heeft een compact ontwerp en is ideaal voor kleinere, complexe tuinen tot 600 m2, gemakkelijk hellingen te hanteren met een helling van 40%. Het vierwielige platform zorgt samen met de systematische passagebehandeling voor effectieve bediening en de drievoudige zoekfunctie vergemakkelijkt de snelste weg naar huis naar het laadstation. Uitgerust met weertimer, vorstbeveiliging en Automower® Connect @ Home. Gemakkelijk schoongemaakt en afgewassen met een slang. Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading

Husqvarna 310 mark ||
€ 1799.00

Met zijn compacte ontwerp met vier wielen zorgt Husqvarna Automower® 310 Mark II robotmaaier moeiteloos voor gazons tot 1000 m2. Hij kan hellingen aan met een hellingsgraad van 40% en kan zichzelf zelfs door nauwe doorgangen geleiden. Als de klus geklaard is, vindt de drievoudige zoekfunctie de snelste weg terug naar het laadstation. Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, kan worden bediend via uw smartphone en is voorzien van een vorstbeveiliging en weertimer, die de snijtijden aan het seizoen aanpast.
Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading

Husqvarna 315 mark ||
€ 2099.00

Bij het verzorgen van gazons tot 1500 m2 doet de Husqvarna Automower® 315 Mark II robotmaaier het werk voor u. Dankzij het compacte ontwerp met vier wielen kan hij hellingen met een hellingsgraad van 40% aan en kan hij zichzelf door nauwe doorgangen leiden. Als de klus geklaard is, vindt de drievoudige zoekfunctie de snelste weg terug naar het laadstation. Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken, kan worden bediend via uw smartphone en is voorzien van een vorstbeveiliging en weertimer, die de snijtijden aan het seizoen aanpast.
Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading

Husqvarna 405X
€ 2199.00

Automower® 405X – een premium model uit de X-line-serie. Het maait gecompliceerde gazons tot 600 m2, verwerkt nauwe doorgangen en hellingen tot 40% en neemt steil terrein in de pas.
Beschikt het over Automower® Connect met GPS-diefstal-tracking, GPS-gestuurde navigatie en X-line design met LED-koplampen, voorbumper en speciaal gekleurde wielkappen. De Automower® Connect-app zit hier ook standaard in.
Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading

Husqvarna 415X
€ 2699.00

Husqvarna Automower® 415X, een betrouwbaar model in de X-line-serie, geschikt voor het middelgrote gazon.
Hij maait gecompliceerde gazons tot 1500 m2, systematisch maaien van smalle doorgangen. Hij kan gemakkelijk hellingen van 40% aan. Zorgeloze bediening dankzij elektrische maaihoogte-instelling, doelhoogtefunctie, vorstbeveiliging en weertimer. Gemakkelijk schoon te maken en af te spoelen met de tuinslang. Uitgerust met Automower® Connect met GPS-diefstalopsporing en GPS-ondersteunde navigatie om de controle te behouden waar u ook bent. Het X-line-ontwerp is uitgerust met LED-koplampen, voorbumper en speciaal gekleurde wieldoppen
Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading

Husqvarna 420 (uitlopend)
€ 2869.00

De Automower 420 is een krachtige robotmaaier die geschikt is voor middelgrote en grote tuinen. Rijdt gemakkelijk op hellingen en rond obstakels zoals bomen en struiken.
Weertimer past maaitijd aan groei aan. Elektrische maaihoogte-instelling.
Maximum gebied 2200 m² Hellingcapaciteit: 45%
Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading

Husqvarna 430X (uitlopend)
€ 3529.00

De Automower 430X is de perfecte keuze voor grote, complexe tuinen, met gescheiden gazons, smalle doorgangen, bomen, struiken en steile hellingen,...
Weertimer past maaitijd aan groei aan. Elektrische maaihoogte-instelling. Met GPS ondersteunde navigatie. Met PARK knop op het laadstation.
Ingebouwde Automower connect (bediening met smartphone, tablet,...), anti diefstal beveiliging, frontbumper, koplampen (led)
Maximum gebied 3200 m² Hellingcapaciteit: tot 45%
Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading

Automower 310E NERA
€ 2249.00

.

Automower 410XE NERA
€ 2749.00

.

Automower 320 NERA
€ 2949.00

Automower® 320 NERA, een krachtig model voor gazons tot 2200 m², biedt een eersteklas maaiervaring, robuust ontwerp en betrouwbare werking. De gepatenteerde niet-vaste vooras verhoogt de wendbaarheid en verbetert de prestaties op ruw terrein op hellingen tot 50%. Precisiemaaien is mogelijk via draadloze installatie met de Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit en Automower® Connect-toegang vanaf uw smartphone. Geoptimaliseerde prestaties met automatische software-updates met FOTA (Firmware Over The Air).
Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading

Automower 430X NERA
€ 3899.00

Geavanceerde robotmaaier voor perfecte resultaten op complexe gazons tot 3200 m². Bereik nauwkeurig maaien met virtuele grenzen via de Automower® Connect-app en Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit, verkrijgbaar als optioneel accessoire. Ontworpen voor esthetische perfectie en met slimme functies zoals intelligente objectvermijding, hellingafhandeling tot 50% helling en GPS-ondersteunde navigatie. Voor een 24/7 op maat gemaakt gazon creëert u met Automower® Zone Control meerdere werkgebieden en tijdelijke verblijfszones vanaf uw smartphone.
Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading

Automower 450X NERA
€ 5099.00

Een robotmaaier die u 24/7 perfect maait op gazons tot 5000 m². Van intelligent vermijden van objecten tot betrouwbare werking - weer of geen weer - met minder tracking en soepele prestaties, hij navigeert met gemak door elke hoek. Zelfs schoonmaken is eenvoudig met een slang. Creëer meerdere werkgebieden met unieke instellingen en tijdelijke uitblijfzones vanaf uw smartphone voor gepersonaliseerd zonebeheer met Automower® Zone Control. Bereik nauwkeurig maaien met virtuele grenzen via de Automower® Connect-app en Husqvarna EPOS™ Plug-in Kit, verkrijgbaar als optioneel accessoire.
Vermelde prijs excl. plaatsing & excl. bedrading


Prijzen vermeld op deze website zijn indicatief, niet bindend, inclusief BTW en ten alle tijde aanpasbaar.