logo

Merken

Omdat wij u tuingereedschap van de hoogste kwaliteit willen bieden, nemen wij enkel de beste merken in ons assortiment op.


Husqvarna

Husqvarna AB is een Zweeds bedrijf, gevestigd in de stad Huskvarna en is 's werelds grootste producent van tuinmachines en gereedschappen, waaronder kettingzagen, heggenscharen, grasmaaiers en tuintractoren.

Sabo

Compromisloze kwaliteit is een traditie van het merk SABO. Sinds 60 jaar wordt vooruitstrevende technologie gecombineerd met hoogwaardige materialen en een uiterst functioneel design. Het resultaat is een door en door betrouwbare kwaliteitsmaaier die het onderhoud van uw gazon efficiënt en zo comfortabel mogelijk maakt. Ontdekt u zelf hoeveel kracht en passie in onze gazonmaaiers steekt. En vooral; hoeveel ervaring.

Maruyama

Hun producten zijn van buitengewone kwaliteit, ruige duurzaamheid en bieden superieure prestaties. Het word niet enkel gebouwd om te werken maar ook gebouwd om het u te versimpelen. Het bedrijf zorgt al meer dan honderd jaar voor innovatie en uitmuntendheid.

Briggs & Stratton

Reeds 100 jaar maken ze motoren die gemakkelijk te starten zijn, comfortabel te gebruiken en gemakkelijk te onderhouden zijn.

BCS

BCS is een zeer goed en betrouwbaar merk. Ze hebben frezen, motoculteurs, maaibalken, tractoren,...

Weibang

Op zoek naar een kwalitatieve machine aan een zeer gunstige prijs ? Dan bent met bij Weibang bij het juiste merk terecht gekomen. Weibang bied een compleet gamma van grasmaaiers, houtversnipperaars, houtklievers, strokenfrezen, sleuvengravers aan voor de partikuliere gebruiker maar ook een professionele gebruiker zal zeer tevreden zijn met een Weibang.

Schliesing

Kwaliteit, veiligheid en innovatie: Al meer dan 30 jaar produceert Schliesing houtversnipperaars van hoogwaardige kwaliteit. voor professioneel gebruik in de tuin-en landschapsarchitectuur, voor gebruik door steden en gemeenten en voor landbouw-, bosbouw-en boom-zorg bedrijven. Al de machines zijn geproduceerd in de Kempen am Niederrijn; 100% Made in Germany dus.

Metabo

Metabo - Elektrisch gereedschap voor de professional.

Oregon

OREGON® is een van de grootste producenten van zaagketting, geleiders, aandrijfwielen en bosbouw accessoires, en bovendien een van de grootste als het gaat om maaimessen en overige tuinmachine onderdelen.

Kaaz

Kaaz, de geschikte machine voor de professionele gebruiker. Robuust, degelijk, gemakkelijk in gebruik.

Masport

Klanten die liever voor een cilindermaaier gaan voor een prachtig maairesultaat bieden wij een Masport aan.

Grillo

Met de bedoeling om nieuwe technische oplossingen te creëren om werklieden niet alleen te helpen met hun werk maar ook om het aangenamer te maken ontwerpt GRILLO hun machines door een efficiënte en professionele technische staf in te zetten.

Rajo

Zeer goed merk in compacte hakselaars. Deze verhuren wij ook.

Valpadana

In het gamma van Valpadana verkopen wij vooral de motoculteurs. Zeer betrouwbaar en gemakkelijk in gebruik.

Dong Feng

Op zoek naar een goedkope maar toch kwaliteitsvolle tractor? Dong Feng en Solis kunnen u hierbij helpen!

Wright

Deze Amerikaanse krachtpatsers zijn uiterst krachtig, wendbaar, rendabel en noem maar op. Wright produceert een reeks zero turn machines voor de professional, maar dankzij hun gunstige prijs zijn deze machines ook uitermate geschikt voor de gewone gebruikers.

Billy Goat

Als het gaat om de eigenschap opruimen, heeft Billy Goat een complete lijn van productoplossingen voor al uw residentiële, commerciële en gemeentelijke behoeften.

Vogesen Blitz

Door de jaren heen werd het programma van houtklievers, die volledig in de eigen fabriek van 9200 m² vervaardigd worden, aangevuld met bijkomende machines voor de cyclus van de verwerking van brandhout: boslieren, cirkelzagen, lintzagen, laadbakken, radiobesturingen, heftangen voor hakhout, bundelmachines, enz.

Multione

"MultiOne", alleen al maar door de naam weet je wat de hoofdbetrachting is van dit merk " Multifunctionaliteit". De werktuigdragers zijn inzetbaar op vele domeinen : voor aanleg en onderhoud van tuin en park, op de boerderij, manege, en nog vele andere toepassingen zijn mogelijk. Door zijn uitgebreid gamma vind eenieder de geschikte MultiOne voor zijn toepassing. Men heeft de keuze uit machines van 14 tot 60Pk, hefkracht tot 2000kg, en meer dan 50 verschillende werktuigen.

Eliet

Alle Eliet machines worden in het hart van West-Vlaanderen, België vervaardigd.

Solis

Solis tractoren worden geproduceerd door Sonalika International, met maar liefst 120.000 tractoren per jaar één van 's werelds grootste tractorfabrikanten. In het verleden heeft Sonalika international onder andere tractoren gebouwd voor Renault en Claas.